Home / Geil / Jeugdig onderonsje

Jeugdig onderonsje

Langzaam opende ik mijn ogen, ik hoorde het botsen van een bal buiten en luid gepraat. Ik keek naar de wekker, halftien. Ik stapte uit mijn bed en ging naar beneden. Mijn ouders zaten daar in de keuken wat te praten en ik nam mijn ontbijt. Ontbijt op, ik sleepte me naar boven, naar de badkamer en ging me wassen, fris en helemaal wakker klom ik uit bad, deed mijn kleren aan en ging voor mijn bureau zitten. Ik leerde mijn lessen en deed mijn taken, nadat ik zo 2uur geleerd had riep mijn ma me om te komen eten. Ik leerde nog 10 minuten verder en was klaar. Dan ging ik naar beneden, at mijn middageten. Mijn ouders vertelde me dat ze weg gingen en vroegen of ik mee wouw, ik antwoordde negatief en na een uurtje vertrokken mijn ouders alleen. Ik keek door het raam, 3 jonge meisjes waren daar aan het spelen. Ik zal een beschrijving geven van deze drie.

Elke, mijn nichtje is 18 jaar en ze heeft lang blond haar, ze is redelijk groot voor haar leeftijd en ook al sterk ontwikkeld. Dan hebben we Julie die is er ook 18 ook blond, ze is wel ni groot, echt een prutsje is ze. En dan komen we bij Pauline, ondanks haar 18 jarige leeftijd is ze bijzonder knap, ze is ook al mooi ontwikkeld, heeft een blonde staart. Ik trok naar boven en zette de computer aan, ik zocht enkele ‘mooie’ sites op en begon te trekken. (Ik ben 19 en van het mannelijke geslacht). Veel tijd kreeg ik niet want de bel ging. Ik deed de deur open en daar stond Julie. Ze zei dat Elke had gezegd dat ze bij mij gingen komen spelen. Echt iets voor mijn nicht, zonder het te vragen. Ik antwoorde dat het goed was en vroeg waar Pauline en Elke dan waren, die zijn nog even naar hun thuis wist Julie me te vertellen. Ik nam ze dan mee naar binnen, en vroeg wat ze wilde doen. Ze wouw een gezelschapsspel spelen, ik nam haar dan mee naar boven en showde met die enkele spelen die ik in huis had, ze boog voorover en ik zag haar kleine, jonge kontje. Ik had nog altijd een harde en had enorm veel zin. Ik vroeg aan Julie omdat ze niet eerst nog een narder spelletje wilde spelen. Ze keek nieuwsgierig, ik vertelde haar, als jij jouw kleren uitdoet dan doe ik die van mij uit. Dat liet Julie zich geen twee keer zeggen(dat had ik ook verwacht) ze begon zich van haar kleren te ontdoen en ik deed die van mij uit. Daar stonden we dan, een 18 jarige en een 19 jarige naakt voor elkaar. Ik zag haar nog onbehaarde kut, een hele verticale streep, waar je de lipjes goed van zag. Ik ging met mijn vinger er over en het voelde goed. Julie vroeg of ze mijn lul mocht bezichtigen en ik liet haar haar gang gaan. Ik voelde haar jonge vingertjes over mijn stijve lid gaan en ik legde haar hand op mijn lid en mijn hand op haar hand en toonde ze hoe ze een jongen moest aftrekken, dat deed ze goed, ik genoot ervan. En ik kon het ni meer laten… ik legde mijn lid op haar mondje en duwde, ze had geen keuze en liet hem in haar mond komen. Ik vertelde haar dat ze moest zuigen en likken. Ze deed dit. Zo zaten we daar, ik rechtopstaand, zei zittend op mijn bed, ik met mijn handen op haar hoofd en mijn lul tussen haar lippen. Ik voelde dat ik ging komen, maar opeens ging de deur van mijn kamer open. Elke en Pauline kwamen binnen, ik kon mijn zaadlozing uitstellen. Ik verschoot, maar mijn nichtje en haar vriendin deden dat ook. Ze keken alletwee wat verbaasd en opeens begon Pauline zichzelf uit te kleden. Elke wist ni goed wat doen en beperkte zich tot kijken. Pauline was een prachtmeid, ze was al groter, had een rijpere kut i.v.m. die van Julie, ik zag hoe ze haar bh’tje ook uitdeed en hoe haar twee tepeltjes ook zichtbaar worden. Ik stapte op haar af en legde haar op mijn bed, met mijn hoofd tussen haar benen. Ik vreef over haar kutje en ze genoot ervan, ik trok haar schaamlipjes uit elkaar en zag haar grotje, ik zocht ook naar een klitje, na even zoeken vond ik het. Ik bewoog met mijn vinger tussen haar lipjes en ze kreunde, ik voelde haar kut ook nat worden. Ik opende haar grotje en stak een vinger er in, ze kreunde luid ma ik deed het langzaam zondat ze ni veel pijn had. Ik voelde het klemmen, het was zeer nauw daar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  •  
    Next Post

    Het eerste uur met Anke