Home / Geil / Het eerste uur met Anke

Het eerste uur met Anke

De laatste twee, drie maanden had ik Anke al vaker in een flirt-chat getroffen. Onze chat-avonturen waren steeds gewaagder geworden. De laatste keer, zo’n 2 weken geleden, hadden wij het over onze sm-fantasien gehad. Ik was totaal verrast toen ik merkte, dat Anke best wel interesse aan zulke spelletjes had. Zij vertelde mij, dat ze er vaker over gefantaseerd had een man helemaal te beheersen. In het echt had ze er echter nog nooit met iemand over gepraat, laat staan dat ze het ooit werkelijk uitgeprobeerd had. We besloten dat nu eindelijk te veranderen en maakten voor gisteren een afspraak. Ik zou haar thuis bezoeken. Zij vertelde dat ik dan wel zou zien wat er gebeurde. Ik moest ervoor zorgen, dat op mijn hele lichaam, behalve op mijn hoofd, geen enkel haartje meer te zien zou zijn; gladgeschoren als een babykontje. Ik had er mijn twijfels over. Jullie kennen die chat-verhalen wel. Uiteindelijk blijkt er niets van te kloppen. Het bleek echter, dat ik me totaal vergist had. Het werd een buitengewone dag met Anke. Ik ben er nog steeds vol van. Vandaar dat ik mijn belevenissen nu voor jullie opschrijf. Ik kan dan zelf ook nog eens lekker nagenieten. We hadden afgesproken, dat ik om 11 uur in de voormiddag bij haar zou zijn. Onderweg stond ik natuurlijk in een file.Vandaar dat ik pas om half 12 aan haar deur belde. Ik was tamelijk zenuwachtig. Anke opende de deur. Ze zag er precies zo uit als ze in de chat beschreven had. Ze was zo ongeveer 30 jaar oud, ongeveer 1.70m groot en slank. Haar lange donkere haren hingen tot over haar schouders.Haar bruine ogen fonkelden. Ik wist niet of dat kwam omdat ze kwaad was over mijn te laat komen, of omdat ze blij was dat ik toch nog gekomen was. Ze zei geen woord, draaide zich om en liep voor mij uit de huiskamer binnen. Onzeker liep ik achter haar aan. Anke droeg een zwarte leren broek en een wit zijden hemd. Haar kont zag er in die strakke broek prachtig uit. Haar hemd scheen een beetje door, ik kon zien dat ze geen bh droeg. Aan haar voeten droeg ze zwarte, halfhoge laarsjes mit tamelijk hoge hakken. Anke bleef midden in de huiskamer staan en wees op een lege hoek van de kamer. „Ga jij maar eens mooi in de hoek staan“ zij ze tegen mij. Toen ik met mijn gezicht naar de muur stond hoorde ik hoe Anke een stoel nam en zo’n twee meter achter me ging zitten. „Kleed je uit“ zei ze bars tegen mij, „ik wil zien wat ik voor vlees in de kuip heb“.Ik kleedde me uit en stond al snel naakt voor Anke.Ik hoorde hoe ze achter mijn rug een kopje koffie of thee inschonk en er schijnbaar makkelijk bij ging zitten. Ik durfde niks te zeggen en wachtte af wat er zou gaan gebeuren.Het duurde een hele tijd voordat ze zei: „draai je om, ik wil je andere kant bekijken“.Ik draaide me om en zag dat Anke me inderdaad heel relakst zat te bekijken. Ze had haar hemd opengeknoopt en speelde met een hand met haar tepels. Ik zag dat ze kleine hele strakke tietjes had. Door die aanblik wird mijn lul een beetje stijf. Anke glimlachte. „Juist ja“, zei ze „laat me maar eens zien wat je voor speelgoed voor me meegebracht hebt“.
Ik wist niet precies wat ze van me wilde; daarom bleef ik gewoon zo voor haar staan. Anke stond op, kwam heel dicht voor me staan, pakte mijn rechterhand en duwde die tegen mijn lul. Daarna liep ze terug naar haar stoel. Ze boog zich iets voorover en staarde op mijn lul. „Toe maar“ zei ze. Langzaam begon ik mijn lul te masseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  •  
    Previous Post

    Jeugdig onderonsje